2009-06-23 17:09:07• hírek • Szatmar.ro

Új szerződés esetén hadd költsenek

Ecclestone nem hagyja tönkremenni egy semmiség miatt az életművét.

Továbbra sem csökken a távolság a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) és a Forma1-ben szereplő autógyárak között a költségvetésről szóló vitában. Az istállók érdekvédelmi szervezete, a FOTA, már új sorozat létrehozását tervezi, ám Bernie Ecclestone szerint minden vita megoldható.

A sportág kereskedelmi jogai fölött rendelkező sportvezető egy igen radikális megoldással állt elő. Javaslata szerint a csapatok nyugodtan költsenek annyi pénzt, amennyit csak akarnak, ám előtte hosszabbítsák a meg a szerződésüket a Forma1-el.

„Valamennyire együtt érzek a csapatokkal. Senki sem hallja szívesen, ha meg akarják szabni, mennyit költhetnek. Azt mondom, ha megerősítik, hogy további öt évre a bajnokságban maradjanak, akkor költsenek, amennyit akarnak "

A 79 éves sportvezető kijelentette, hogy a „száguldó cirkusz" az életművét képezi, ezért nem nézi végig tétlenül, ahogy az tönkremegy. „Az életemből több, mint 35 évet áldoztam a Forma1-re, még a házasságom is ráment. Nem hagyom, hogy egy semmiség miatt tönkremenjen. Minden problémát meg lehet oldani, így ezt is."
Zárójelben jegyeznénk meg, ez a 35 évnyi áldozat a 13. leggazdagabb britté tette Ecclestone-t, akinek a becsült vagyona eléri a 2,243 milliárd angol fontot.



Ecclestone aggódik a Forma1 miatt


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: